СКИ

Ски
Обувки
Автомати
Щеки

 

СНОУБОРД

Дъски
Обувки
Автомати

 

СПЛИТБОРД

Дъски
Обувки
Автомати

 

СНОУКАЙТ

Дъски
Кайт
Колан/седло
Контрол бар

 

ДРУГИ СПОРТОВЕ

Кънки
Шейни
Моторни шейни
Други

 

ЕКИПИРОВКА

Екипи
Шапки
Ръкавици
Маски
Каски
Термо бельо

 

АКСЕСОАРИ

Протектори
Сакове
Вакси
Инструменти
Карвинг пластини
Екстри за ски автомати
Лавинно оборудване
Багажници за автомобили
Други

 

 

 

 
 

 

Бързо Търсене

Ключови думи:

 

 

Покажи само обяви със снимки

Подробно Търсене

Изберете желаните от Вас характеристики:

Местонахождение на продукта
Цена до
Нови/Втора употребаВтора употреба
Нови
КласДамски
Детски
Мъжки
Тип
Марка
Модел Сезон
Размер
Воден стълб в мм. до

 

Покажи само обяви със снимки

 

 

ЕКИПИРОВКА - екипи

 

 

В тази категория се публикуват обяви за екипировка необходима за практикуване на зимни спортове. Изберете търсения продукт от поле „Тип”

 

Изборът на екип за практикуване на зимен спорт при сурови условия в планината е не по малко труден от този на ски, борд, автомати и др. Когато насочвате вниманието си към яке или  клин/ „панталон” трябва да обърнете внимание на някои основни фактори. Облеклото трябва на първо място да е съобразено с това какво избрания спорт „изисква” като характеристики от дрехите. Изберете облекло изработено, от  „сухи”, „дишащи” , здрави и олекотени материали, които предпазват при валежи, а в същото време при интензивното движение позволява да не се получава  ефекта на „запарване”. Добре е циповете да са здрави, удобно разположени, безпроблемно движещи се, а също и да са снабдени със  защитни „клепачи” ,които не позволяват директното проникване на капки вода. Подберете точния размер, с който бихте се чувствали най-комфортно при множеството резки движения по белите склонове.  Производителите предлагат множество модели с разнообразни кройки, с различни удобства като вградени качулки, маски за лицето, двойно дъно и др., които допринасят допълнително за комфорта на потребителя.

 

За комфорта и топлината на стъпалата е за предпочитане да карате ски, сплитборд или практикувате друг спорт в планината с термо чорапи. Те ще ви запазят краката топли, а също така при натиск на обувките няма да се получава дискомфортът от ползването на обикновени чорапи.

 

 

Текст: SkiBorsa.com