СКИ

Ски
Обувки
Автомати
Щеки

 

СНОУБОРД

Дъски
Обувки
Автомати

 

СПЛИТБОРД

Дъски
Обувки
Автомати

 

СНОУКАЙТ

Дъски
Кайт
Колан/седло
Контрол бар

 

ДРУГИ СПОРТОВЕ

Кънки
Шейни
Моторни шейни
Други

 

ЕКИПИРОВКА

Екипи
Шапки
Ръкавици
Маски
Каски
Термо бельо

 

АКСЕСОАРИ

Протектори
Сакове
Вакси
Инструменти
Карвинг пластини
Екстри за ски автомати
Лавинно оборудване
Багажници за автомобили
Други

 

 

 

 
 

 

Бързо Търсене

Ключови думи:

 

 

Покажи само обяви със снимки

Подробно Търсене

Изберете желаните от Вас характеристики:

Местонахождение на продукта
Цена до
Нови/Втора употребаВтора употреба
Нови
КласДамски
Детски
Мъжки
УмениеМайстори
Напреднали
Начинаещи
Марка
Модел Сезон
Дължина в сантиметри до
Ширина връх в милиметри до
Ширина талия в милиметри до
Ширина опашка в милиметри до
Радиус на завоя в метри до
Тегло за чифт в грамове до

 

Покажи само обяви със снимки

 

 

СНОУКАЙТ - дъски

 

 

Приятно е да не чакаш на опашка за лифт, а още по-приятно е усещането да уловиш порива на вятъра и да препускаш бясно по заснежените склонове. Когато сноубордингът, а понякога и ските се съберат с кайтсърфинга, това вече е Сноукайт.

 

И този екстремен спорт дава големи възможности за избор на екипировка. Ако избирате за първи път специализирани ски за кайтване  изберете ги по къси от стандартните. Моделите и характеристиките са разнообразни както и твърдостта им. В зависимост от това на какви терени ще кайтвате, степента ви на умение, може да изберете дали ските да са по-меки или по-твърди, по тясна талия / 85 мм – 90мм/ или по широка /105мм-109мм/. Така избрани по-къси ски макар и по „бавни” от типа twin tip ще ви дадат възможност по-бързо да напреднете в усвояване на изпълнението на разнообразието от трикове, разбира се в комбинация с подходящия кайт.

 

Разнообразие от избор на борд за кайтване също не липсва. Освен с различни конструкции, форми, твърдост, радиус на завоя се предлагат и бордове, които не са с познатите ни технически характеристики в сноубордингът. Някои от производителите предлагат дъски с малко по широка талия от опашката и предната част с цел оптимизиране на контрола, особено при кайтване в любимата ни пудра. Какъв точно борд като структура, модел и технически параметри  ще изберете за да се чувствате максимално удовлетворени зависи, както от уменията и физическите характеристики, така и от избраните терени за каране.

 

Не зависимо дали изборът ви се е спрял на кайтване с борд или ски, важното е да  се наслаждавате на прекрасните зимни дни.

 

 

Текст: SkiBorsa.com