СКИ

Ски
Обувки
Автомати
Щеки

 

СНОУБОРД

Дъски
Обувки
Автомати

 

СПЛИТБОРД

Дъски
Обувки
Автомати

 

СНОУКАЙТ

Дъски
Кайт
Колан/седло
Контрол бар

 

ДРУГИ СПОРТОВЕ

Кънки
Шейни
Моторни шейни
Други

 

ЕКИПИРОВКА

Екипи
Шапки
Ръкавици
Маски
Каски
Термо бельо

 

АКСЕСОАРИ

Протектори
Сакове
Вакси
Инструменти
Карвинг пластини
Екстри за ски автомати
Лавинно оборудване
Багажници за автомобили
Други

 

 

 

Ски и сноуборд маските на Atomic, Gordini, Salomon, Smith Optics и Zeal Optics за 2014

2013-12-10 22:07:50

 Водещи производители като: Atomic, Gordini, Salomon, Smith Optics и Zeal Optics гарантират с най-новите си технологии на маските за ски и сноуборд задължителната добра видимост при каране. При всякакви условия, независимо от степента на осветеност, наличието на мъгла или валежи маските този сезон са направени да осигуряват кристално ясна видимост и пълен комфорт в планината.


Представените модели имат: пълна UV защита; двойни сферично извити лещи за повече периферно зрение; плаки с висок контраст и покритие за устойчивост на надраскване; усъвършенствани системи за вентилация без кондензация и замъгляване; много добра изолация от студа и влагата; мемори пяна за адаптиране към всякакви форми на лицето.


Моделите Revel³ M Specs на Atomic и GLC (E-Frame) на Gordini са с висококачествени плаки на Carl Zeiss. Revel³ M Specs са изкючително гъвкави, меки и удобни, снабдени са с адаптивна пяна. X-Max на Salomon, както и Vice на Smith Optics имат най-голямо зрително поле благодарение на големите си плаки и дизайн с много тънки и изчистени рамки. Маските с най-усъвършенствани системи за бърза и лесна смяна на плаките в зависимост от условията са моделите I/O Dr. Bob на Smith Optics и X-Max.


Най-високо технологичната маска с HD камера е представена от Zeal Optics. С вградената камера могат да се заснемат без усилия преживяванията в планината в 12 Mpx снимки или да се записва видео с HD качество (1080p и 720p). Върху вътрешната страна на плаката има възможност да се показват правените изображения, без това да пречи на зрителното поле при каране. Направените файлове могат лесно да се качват и споделят. Бутоните за управление са разположени от вътрешната страна на рамката. Батерията е зареждаща се и издържа 3 часа в режим на работа.
 

 

 

 

 

Коментари