СКИ

Ски
Обувки
Автомати
Щеки

 

СНОУБОРД

Дъски
Обувки
Автомати

 

СПЛИТБОРД

Дъски
Обувки
Автомати

 

СНОУКАЙТ

Дъски
Кайт
Колан/седло
Контрол бар

 

ДРУГИ СПОРТОВЕ

Кънки
Шейни
Моторни шейни
Други

 

ЕКИПИРОВКА

Екипи
Шапки
Ръкавици
Маски
Каски
Термо бельо

 

АКСЕСОАРИ

Протектори
Сакове
Вакси
Инструменти
Карвинг пластини
Екстри за ски автомати
Лавинно оборудване
Багажници за автомобили
Други

 

 

 

Новите ски K2 с Rox Technology - по-твърди, по-леки и по-маневрени от всичко в класа си

2013-11-13 22:19:44

 Едно от най-вълнуващите нововъведения в света на ски индустрията този сезон идва от K2. Технологията Rox е достойният флагмен, който да привлече отново всички погледи към компанията в годината, която тя ще празнува 50 годишния си юбилей.


Rox Technology е микс между стари и добре утвърдени технологии с нови иновативни такива. MOD suspension technology, карбонова мрежа и speed Rocker – това е в общи линии идеята, но комбинацията е това, което прави разликата. В конструктивно отношение резултата е 2 супер твърди ядра (сърцевини), действащи независимо едно от друго и по този начин осигуряващи чувството, че имаме окачване като при автомобилите. За да не се получи ефекта на осакатяване по отношение на  маневреността – Rocker-а е задължителен.
Тези, които вече са тествали моделите с Rox Technology споделят впечатленията си като описват чувство за супер стабилна опора на канта при завои (Edge Hold) който до сега е бил възможен само при състезателните серии. В същото време всичката тази твърдост по никакъв начин не е за сметка на лесното иницииране на завоите и маневреността на ските.


K2 винаги са били лидер в сегмента на All Terrain / All Mountain ските. Едни от най-трудните за правене ски, където най-добрите са най-твърди, леки и в същото време най-маневрени при дълги и широки геометрии. Можем със сигурност да кажем, че Rox Technology е достоен наследник и последовател на тази традиция. 

 

 

 

 

Коментари