СКИ

Ски
Обувки
Автомати
Щеки

 

СНОУБОРД

Дъски
Обувки
Автомати

 

СПЛИТБОРД

Дъски
Обувки
Автомати

 

СНОУКАЙТ

Дъски
Кайт
Колан/седло
Контрол бар

 

ДРУГИ СПОРТОВЕ

Кънки
Шейни
Моторни шейни
Други

 

ЕКИПИРОВКА

Екипи
Шапки
Ръкавици
Маски
Каски
Термо бельо

 

АКСЕСОАРИ

Протектори
Сакове
Вакси
Инструменти
Карвинг пластини
Екстри за ски автомати
Лавинно оборудване
Багажници за автомобили
Други

 

 

 

SKIBORSA - мнения, препоръки, помощ, често задавани въпроси (FAQ)

2009-12-20 15:25:45

 

Здравейте приятели на зимните спортове и в частност регистрирани или нерегистрирани потребители на системата SKIBORSA.

 

Ние създателите на "SKIBORSA" се занимаваме с това като хоби и от любов към планината и зимните спортове. Първоначалната идея за създаването на сайта се провокира  у нас  от трудностите, които всеки от нас е имал при желанието си бързо и лесно да продаде или закупи екипировка в мрежата, без значение дали става въпрос за нови или втора ръка продукти. Има разбира се места където свободно може да се публикуват обяви свързани с това, но повечето са на принципа на чисто текстово описание на продуктите, без подробна категоризация и индексация на отделните продуктови характеристики.

 

Във вида си системата SKIBORSA предлага всички преимущества на свободна и достъпна за всички  онлайн система управляваща база данни от обяви за продажба на зимна екипировка. Продуктите в обявите се характеризират изключително подробно и изчерпателно от информационни полета, по всяко от които в последствие системата предлага  подробно, детайлно търсене, така че евентуалните купувачи да намират обяви за продукти с "точните‛ за тях  характеристики.

 

Тези, които вече използват системата добре знаят колко бързо и лесно е това. Създаването на двата вида регистрирани потребители – Купувачи или  Продавачи става буквално за минути след което съответните функции на системата стават достъпни за желаещите бързо и напълно безплатно. Купувачите получават достъп до функции спомагащи търсенето на обяви в системата, а Продавачите съответно публикуването на такива.

 

Настоящата публикация е с цел да указва помощ на потребителите на SKIBORSA. Тук Вие,  регистрираните Купувачи и Продавачи можете да изказвате мнения и препоръки към администраторите на системата. Може да предлагате нововъведения и корекции, да съобщавате за грешки и така наречените 'бъгове' , да задавате въпроси свързани с използването на системата и нейни конкретни функции. Ние ще се стремим  да отговаряме на запитванията максимално бързо и конкретно.

 

 

 

 

 

Коментари