СКИ

Ски
Обувки
Автомати
Щеки

 

СНОУБОРД

Дъски
Обувки
Автомати

 

СПЛИТБОРД

Дъски
Обувки
Автомати

 

СНОУКАЙТ

Дъски
Кайт
Колан/седло
Контрол бар

 

ДРУГИ СПОРТОВЕ

Кънки
Шейни
Моторни шейни
Други

 

ЕКИПИРОВКА

Екипи
Шапки
Ръкавици
Маски
Каски
Термо бельо

 

АКСЕСОАРИ

Протектори
Сакове
Вакси
Инструменти
Карвинг пластини
Екстри за ски автомати
Лавинно оборудване
Багажници за автомобили
Други

 

 

 

РЕКЛАМА в SKIBORSA.COM
На вниманието на всички интересуващи  се от реклама в системата SKIBORSA.COM предлагаме следните условия.Всекидневно и целогодишно сайта се посещава от потребители – хора с интереси свързани с практикуването на зимни спортове и в частност желаещи да продадат или закупят продукти свързани с практикуването на тези спортове.  Сайтът предлага разнообразни методи за реклама. В подробно описаните по-долу Рекламни площи може да се публикуват, както линкове, така и статични или анимирани рекламни карета (банери).  Освен това системата предлага и добавяне на линкове в секцията Полезни връзки, PR-статии, показване на избрани обяви като Специални предложения и други.

Рекламни площи  в статичната рамка:

Повечето рекламни площи за банери и линкове са в статичната рамка на системата, което ги прави видими на почти всяка страница, която сайтът генерира. В тези рекламни площи нашите партньори могат да наемат карета с желаната за тях големина и вид или да публикуват линкове или препратки от друг вид. В общия случай каретата се отдават месечно със 100% плътност на импресиите . Всяка от рекламните площи има следните конкретни ограничения за каретата в нея :

  • Лява и Дясна колона – в двете колони може да се публикуват линкове и рекламни карета (банери). Банерите могат да бъдат статични или анимирани с ограничение на широчината 120 пиксела. Височината е по избор в зависимост от конкретните намерения на клиента.

  • Хедър -  в хедъра може да се публикуват рекламни карета (банери) – статични или анимирани с фиксиран размер 885x80 пиксела.

  • Футър – във футъра може да се публикуват рекламни карета (банери) – статични или анимирани с широчина по избор и височина 70 пиксела.

Рекламни площи  в динамичното съдържание:

Рекламните площи в динамичното съдържание на системата включват линкове, препратки, PR-статии  и карета (банери ) в конкретни вътрешни страници. Това могат да бъдат страниците с формите за търсене в базата данни от обяви за конкретна категория продукти, страницата с полезните връзки, страницата с новините, страницата с блог публикациите и т.н. Рекламните карета и линковете в тези площи се договарят специфично за всеки конкретен случай.

Общи условия:

  • Запълването на всички рекламни площи ще следва принципа на следващата свободна позиция отгоре - надолу и отляво – надясно

  • Цената за отдаване на рекламни карета се изчислява от площта на каретата (широчина умножено по височина в квадратни пиксели). Базовата (единична) мярка за цена (с ДДС) е лева за 10 000 квадратни пиксела за месец със 100% плътност на импресиите. В някои случаи цената за рекламните карета може да зависи и от позицията на конкретното каре в рекламната площ  (пореден номер отгоре - надолу и отляво – надясно) .

  • Цените на останалите видове реклама в системата са въпрос на конкретна договорка.

  • SKIBORSA ще предоставя информация относно посещаемостта на сайта на всички заинтересувани.

  • SKIBORSA предлага на свои партньори и размяна на еквивалентни рекламни продукти – линкове, банери, PR-статии и други.


 

Текущи ПРОМОЦИИ

  • Промоцията е валидна за акаунти на Продавачи от тип – Представител на магазин и Дистрибутор. За всеки 30 публикувани обяви за нови продукти  в системата от даден акаунт SKIBORSA ще подари на магазина или  дистрибутора безплатен малък банер (до 25 000 квадратни пиксела) за десет дни.За повече информация : mag_sys@abv.bg, тел.: 0889 26 96 60